Easy KB
Easy KB ger alla en möjlighet att som hästägare - till en rimlig kostnad - uppleva spänning och glädje i gemenskap. För detta tillhandahåller Easy KB ett enkelt, juridiskt tryggt och ekonomiskt fördelaktigt koncept för samägande av hästar!Inom bolaget finns stor erfarenhet av trav- & galoppsport, med speciell inriktning på administration och juridisk rådgivning vid samägande.

Equippo lab
Vi är landets enda parasitologiska laboratorium som uteslutande är inriktat på träckprovsdiagnostik för häst.
Vi ligger långt fram när det gäller parasitdiagnostik på häst och hör till landets mest erfarna laboratorier inom området.

EDEL
EDEL Hippos erbjuder ett komplett högkvalitativt fodersortiment, såväl till högpresterande tävlingshästar, som till avelshästar och hobbyhästar.
EDEL HIPPOS tillverkas idag i Uppsala, Holmsund och Vänersborg och distribueras över hela landet.
 

EMIN AB
EMIN Svenska AB är en av Sveriges  främsta leverantör och tillverkare av vårdprodukter och fodertillskott för häst och hund. Vi har ett av Europas bredaste, egentillverkade, sortiment och mycket stort kunnande. Både om hästar, hundar och framförallt den tekniska aspekten av fodertillskott och vårdprodukter. Samtliga våra tillskott är noggrant komponerade efter den forskning som finns både gällande vitaminer, mineraler och andra tillskott.