Easy KB
Easy KB ger alla en möjlighet att som hästägare - till en rimlig kostnad - uppleva spänning och glädje i gemenskap. För detta tillhandahåller Easy KB ett enkelt, juridiskt tryggt och ekonomiskt fördelaktigt koncept för samägande av hästar!Inom bolaget finns stor erfarenhet av trav- & galoppsport, med speciell inriktning på administration och juridisk rådgivning vid samägande.

Equippo lab
Vi är landets enda parasitologiska laboratorium som uteslutande är inriktat på träckprovsdiagnostik för häst.
Vi ligger långt fram när det gäller parasitdiagnostik på häst och hör till landets mest erfarna laboratorier inom området.

EDEL
EDEL Hippos erbjuder ett komplett högkvalitativt fodersortiment, såväl till högpresterande tävlingshästar, som till avelshästar och hobbyhästar.
EDEL HIPPOS tillverkas idag i Uppsala, Holmsund och Vänersborg och distribueras över hela landet.
 

Equi Tours
Vi är landets största arrangör av resor med inriktning på hästsport! Vi arrangerar årligen resor till några av världens största arrangemang inom hoppning, dressyr, fälttävlan, trav och galopp. Dessutom arrangerar vi ridresor, studiebesök och studieresor. Vi känner hästfolk över hela världen och samarbetar med en rad svenska organisationer inom sport och avel. Därför kan vi ge våra resenärer tillgång till upplevelser och kunskap som ingen "vanlig" researrangör kan erbjuda.

Evidensia
Vi är Nordens kvalitetsledande kedja för djursjukvård.
Vi erbjuder fler specialister och mer avancerad utrustning än andra. Vi bedriver också mer utbildning och klinisk forskning än andra. Hos oss får viktiga familjemedlemmar veterinärmedicinsk service i världsklass.
Tillsammans erbjuder vi ett unikt samarbete kring varje djur.

EMIN AB
EMIN Svenska AB är en av Sveriges  främsta leverantör och tillverkare av vårdprodukter och fodertillskott för häst och hund. Vi har ett av Europas bredaste, egentillverkade, sortiment och mycket stort kunnande. Både om hästar, hundar och framförallt den tekniska aspekten av fodertillskott och vårdprodukter. Samtliga våra tillskott är noggrant komponerade efter den forskning som finns både gällande vitaminer, mineraler och andra tillskott.

Equi-N-ice
Equi-N-ice drar ut värmen till skillnad från andra produkter på marknaden som försöker trycka in kyla.Is sänker temperaturen med ca 6-8 grader på 45 min, detta gör Equi-N-ice på 10 min och efter 20 min har de sänkt temperaturen med ca 15 grader på djupet. Ingen risk för köldskador och fantastiskt enkelt att ha med sig även på tävling. Kräver ingen frys och du behöver inte heller stå med hästen i spolspiltan i timmar.