HästKraft
Vi är marknadsledare inom kvalitetssäkrat grovfoder och kraftfoder. En majoritet av landets elittränare köper sitt grovfoder eller kraftfoder från HästKraft., och vinner lite oftare!

Horse-Trainer
Vi är en världsledande tillverkare och leverantör av exklusiva tränings- och rehabiliteringsmaskiner som optimerar hästens välbefinnande. Våra maskiner används främst för förebyggande av skador, rehabilitering, behandlingar för välbefinnande, förberedelse för tävling eller som ett bra komplement till den dagliga träningen. Våra produkter kan användas till alla hästar oavsett ras, kön och ålder.

Hälsinge Trav
Jan-Olov Perssons stall och träningscamp erbjuder fantastiska möjligheter. Hos oss hittar Du även
Hudik Stallion AB med Järvsöfax, Järvsö Björn, Björli Odin, B.W. Modde samt Flex då Du skall boka hingst.

Hovslagerishop i Skåne AB
Vi har funnits sedan 2004 och vi levererar skor och tillbehör till hovslagare i hela landet. Med över 40 års erfarenhet av hovslageribranschen, hoppas vi kunna tillfredställa alla dina behov. Vår huvudleverantör är Kerkhaert och vi kan stolt erbjuda det mesta ur deras sortiment. Har du ingen möjlighet att besöka oss kan du naturligtvis beställa och få dina varor skickade hem. Ett urval ut vårt sortiment finns presenterat nedanför, och finns inte det du söker tar vi hem det till dig.

Halmstadtravet
Vi erbjuder högklassig underhållning året runt med bland annat Sprintermästarmeeting under juli månad som en av Travsveriges höjdpunkter.

Hammars verkstads AB
Vi tillverkar tysta stabila hästboxar och utestall, där hästarnas säkerhet sätts i främsta rummet.
Vår erfarenhet från trettio års tillverkning av stallinredning för hästar står till ditt förfogande. Du kan lita på en hästbox ifrån Hammars.

Hovcompagniet
Allt för hovslagaren. Som heltäckande återförsäljare av bla
MUSTAD, KERCKHEART och WERKMAN har vi ett komplett sortiment för dina behov. Vårt största mål är att göra dig som kund nöjd och vi levererar över hela landet.

Harplinge Lantmän
Välkomnen till Sveriges äldsta lantmannabutik. Vi startade redan 1897. Vi är gärna bollplanket som hjälper dig som privatperson eller företagare med bra lösningar.I vår butik på 1200 m2 har vi det mesta, skulle vi inte ha det du letar efter hemma så fixar vi det oftast! Personlig service och ett vänligt bemötande är en självklarhet för oss. Dina synpunkter på oss är alltid välkomna!


 

Håtuna Hästfoder
Hästar har olika foder behov. En häst har olika behov beroende av sort, arbetsintensitet och så vidare. En sällskaps vallack har exempelvis inte samma behov som ett digivande sto. Vi producerar foder som passar olika hästars behov. Givetvis analyseras allt foder vi producerar för att möjliggöra professionella foderstater.

HHP (home health products)
Massagetäcke för din häst. Under olika hästsport aktiviteter, hästar når ofta gränsen för sin förmåga – det är därför djuren bör få samma behandling idrottare i andra sporter mottar från sina terapeuter.
Massagetäcket låter din häst att återhämta sig från den dagliga stressen en hästs liv och den ökade ansträngning tävlingar. Det snabbar återhämtning efter olyckor och sjukdomar, hjälpmedel för att öka hästens kapacitet och hjälper till att förebygga skador.


 

Hippofix
Om friska hästar är EXTRA viktigt för dig & din verksamhet
Produkter för ett renare dricksvatten & desinfektion av ytor i hästens miljö

Hako Ground & Garden AB
Maskiner för dig som står med båda fötterna på jorden.
Vi har en speciell känsla för ytor. Det kanske inte är så konstigt, när vi lagt mer än 40 år på produkter som gör världen omkring oss lite vackrare. Vårt arbete berör allt du går på och vi handplockar maskiner som klipper, blåser, suger, skurar, sopar, borstar, krattar, tvättar, plogar och röjer marken framför dig.

St Hippolyt
Vi har konceptet: Att fodra som naturen själv.
Prestation, motivation och hälsa – det är uttryck för en frisk och välfungerande häst. En genomtänkt utfodring baserad på råvaror av högsta kvalitet är vägen till målet.
De bästa råvarorna och de skonsammaste produktionsmetoderna ger ett näringsrikt foder med hög upptaglighet och effekt i hästen.