Kyl Anders AB
Med en samlad erfarenhet på över 70 år i branschen kan Vi bistå Er med det mesta inom kyla och värme. Våra kunder sträcker sig från fritidshusägaren som vill värma stugan till industrier i livsmedelsbranschen.
Vårt mål är att skapa långtgående affärsrelationer som gynnar både parter oavsett om Ni är privatperson, affärsinnehavare eller driver större industri. Rimliga priser och god service är ledord för Oss här på Kyl Anders AB.

Kungälvs Hästtransportcenter AB
Vi bedriver försäljning av nya och begagnade hästtransporter. Vi är också västsveriges största uthyrare av hästtransporter. Vi är återförsäljare av nya CHEVAL LIBERTE trailers samt återförsäljare för det helsvenska och framgångsrika LYMPOS fodret från Skåne. Vi utför service och reparationer som tex. golvbyte, väggbyte, takbyte, och besiktningar mm.

Klippans Släp
Förutom reparation och service erbjuder Klippan Släp såväl nya som begagnade hästtrailers till både försäljning och uthyrning. I online-shopen hittar du dessutom allt ifrån sulkyhållare till påskjutsenheter och TV-övervakningssystem.

Kollamasken
kollamasken är en låda som innehåller allt du behöver för att få ett snabbt svar på hur parasitläget är i din häst. Ett snabbt, prisvärt och säkert sätt. Analyseras av Vidilab – ett ackrediterat laboratorium med lång erfarenhet och hög kompeten