LS Svets & Smide AB
HippoBoxen en box designad för både djur och skötare.
Vår målsättning här på Hippoboxen är att bygga en box som vi vet håller för alla typer av hästar, och detta till ett rimligt pris. Vi garanterar våra kunder att stallinredningen är rätt dimensionerad.
HippoBoxen lämnar fabriksgaranti på alla ståldetaljer och varmgalvanisering med 10 år från leveransdagen.

Lilla Slottsboden
Vi är en butik med allt för både häst och hästägare. I vår webbshop hittar du bland annat populära insektstäcken, avmaskningsmedel, hälsokostprodukter och produkter som skyddar både hovarna och benen. Väl mött!

Ladugårdsinrede
Företaget startade för 50 år sedan med inriktining mot lantbrukssidan. Sedan 15 år tillbaka arbetar vi med utrustning och tillbehör för hästen och stallet. Vi har en butik utanför Vara, en webb-butik och turbilar som går till Åby (Göteborg), Axevalla samt Åmål varje tävlingsdag. Den stora tubilen går även till Halland och Skåne jämna veckor.

Laga Bioenergi AB
Vår Halmpellets innehåller inga tillsatser utan är ren halm som är hackad och därefter sammanpressad till pellets och paketerad i småsäck, storsäck eller lös vara, allt efter dina önskemål. Vi vill också med stolthet tala om att vi tillverkar vår pellets av svensk halm som vi köper in från lokala producenter. Rakt igenom en svensk produkt med hög kvalitet.