Myrsjö Gård
På Myrsjö gård föder vi upp travare och svenska halvblod av mycket hög kvalitet. Vi mycket stor vikt vid rätt foder, omsorg och hantering för att ge våra uppfödningar (& inaccorderingar) de allra bästa förutsättningarna att bli hållbara och framgångsrika sporthästar. Sedan 2007  bedriver vi även seminstation och tar emot alla raser, av ston för insemination.
Vi tar även emot avelsston för helinackordering. Vi har stora fölboxar med kamera övervakning, och magneter.

 

Mats Hästtransport AB
Vi är specialister inom transport av hästar!
Vi transporterar din häst på bästa sätt, till bra priser. Vi satsar på kvalité, säkerhet och service. Under transporten har hästen tillgång till hö och vatten, om så önskas. Lastutrymmena är väl rymliga med bra ventilation, fläktar, taklucka och fönster. Vi transporterar alla typer av hästar, allt från tävlingshästar till fölston!

Marstall
Vi har tillverkat hästfoder i mer än 35 år och är en av de ledande hästfoderproducenterna i Europa.
Vi har müslifoder av hög kvalitet till både hästar och ponnyer på alla nivåer. Sortimentet är brett och täcker behoven för tävlingshästar, avelsston, unghästar och föl.
Hos marstall ser vi det som vår främsta uppgift att vara en del av hästens vardag och hjälpa dig att hitta det fodret som passar din häst bäst.
Marstall – Kvalitetsfoder till alla slags hästar !

Mustad
Vi började tillverka hästskosöm redan 1898. Idag är vi den ledande av hästskosömtillverkaren i hela världen.
Vi tillhandahåller hovslagare och hästägare över hela världen med ett komplett sortiment av hovvårdsprodukter utformade för att prestera.

Menhammar
Vi föder upp, tränar, tävlar och säljer förstklassiga travhästar. Här bedrivs också hingsthållning, jordbruk samt en mindre köttdjursuppfödning för växelbete och för att hålla
sjönära marker öppna.

Merox
Ren och torr hage? Vid hård belastning i hagar och på travbanor stabiliserar Paddex marken och då blir det betydligt mindre lering och sörjigt. Paddex har stor effekt i resthagar med lerjord. Med Paddex i hagarna blir dom mycket trevligare att använda, både för oss och hästarna. Paddex är lösning för Dina leriga hagar.