Myrsjö Gård
På Myrsjö gård föder vi upp travare och svenska halvblod av mycket hög kvalitet. Vi mycket stor vikt vid rätt foder, omsorg och hantering för att ge våra uppfödningar (& inaccorderingar) de allra bästa förutsättningarna att bli hållbara och framgångsrika sporthästar. Sedan 2007  bedriver vi även seminstation och tar emot alla raser, av ston för insemination.
Vi tar även emot avelsston för helinackordering. Vi har stora fölboxar med kamera övervakning, och magneter.

 

Mats Hästtransport AB
Vi är specialister inom transport av hästar!
Vi transporterar din häst på bästa sätt, till bra priser. Vi satsar på kvalité, säkerhet och service. Under transporten har hästen tillgång till hö och vatten, om så önskas. Lastutrymmena är väl rymliga med bra ventilation, fläktar, taklucka och fönster. Vi transporterar alla typer av hästar, allt från tävlingshästar till fölston!

Marstall
Vi har tillverkat hästfoder i mer än 35 år och är en av de ledande hästfoderproducenterna i Europa.
Vi har müslifoder av hög kvalitet till både hästar och ponnyer på alla nivåer. Sortimentet är brett och täcker behoven för tävlingshästar, avelsston, unghästar och föl.
Hos marstall ser vi det som vår främsta uppgift att vara en del av hästens vardag och hjälpa dig att hitta det fodret som passar din häst bäst.
Marstall – Kvalitetsfoder till alla slags hästar !
Menhammar
Vi föder upp, tränar, tävlar och säljer förstklassiga travhästar. Här bedrivs också hingsthållning, jordbruk samt en mindre köttdjursuppfödning för växelbete och för att hålla
sjönära marker öppna.