Stellas Hunddagis
Vi är ett modernt hunddagis i Halmstad. Vi ligger vid det ständigt växande flygstaden ca 3 km från centrum på Olofsdalsvägen 15.
Vi jobbar med att skapa en lugn och harmonisk miljö för våra fyrbenta vänner. Vi varvar koppelpromenader med bus och lek i vår rastgård.

Svenska Foder
Vi tror på svenskt lantbruk! Och vi gillar att arbeta tillsammans med Sveriges bönder. Vårt engagemang och vår vilja att utvecklas som individer och företag ger den näring som behövs för att skapa framgång och lönsam tillväxt.
Både för oss och våra kunder. Vi har en viktig uppgift att vara den ständiga utmanaren
inom svenskt lantbruk. Vi ska alltid vara en stark och smidig affärspartner som inte är rädd för tuff konkurrens.

Strömsbergsgård
Hästsportbutiken Strömsbergsgård är känd för sin kunskap och för att ha det mesta från Horseware. Hästtäckena Rambo, Rhino och Amigo är av hög kvalité, har bra passform och är utformade för att minimera skav på din häst. Ta en titt i webbshoppen eller kom in till vår ridsportbutik i Stockholm för att hitta rätt hästtillbehör för dig och din häst.

SCA Energy AB
Stallpellets köper du direkt från SCA BioNorr eller via vårt väl utbyggda återförsäljarnät.
Direktleverans till hela Sveriges fastland och öar med broförbindelse och bärighet för tung lastbil.

SHIUK (Trav i Polen)
I Polen körs det travtävlingar på tre olika banor (Warszawa, Wroclaw och Gdansk). En helt annonslunda travupplevelse garanteras när Du besöker oss. Välkommen.

STARO International
Vi är ett modernt travstuteri med egen uppfödning och inackorderingsstall. Staro tar emot fölston och föl för inackordering.
Vi sköter allt från inseminering till uppfödning och preparering för försäljning av Din häst. Vi har många års erfarenhet av korrigering av benställning av föl/unghästar och försäljning av travhästar.

Stall WF
Det började med att vi på Stall WF skaffade vår första travare, Smaragd A. och här står vi idag med en verksamhet bestående av tävligstravare, rehablitering, veterinärsamarbete, semin och målsinriktad avel.
Stall WF föder upp, tränar och tävlar förstklassiga travhästar. Här bedrivs också hingsthållning och rehab- verksamhet.

Salsbro Stuteri
Vi har en mångårig erfarenhet av uppfödning av hästar och hantering av hingstar, samling och frysning. Salsbro är stuteri och seminstation med stationsnummer SE H17. Som EU-station hanterar Salsbro hela kedjan inom seminverksamhet: infrysning, lagring och distribution, där import och export av sperma tillhör rutinerna. Stuteriet managerar naturligtvis också hingstar på plats och seminerar med färsk/fryst sperma.
På gården finns också ett av landets största lager av fryst sperma från travhingstar.

Stuteri Broline
För drygt 40 år sedan grundades Stuteri Broline och är idag ett av Sveriges största och framgångsrikaste stuteri. Drygt 20 miljonärer har vuxit fram hos oss sedan vi startade.

Stuteri Håleryds
Vår vision bygger på att avla, föda upp, tävla och sälja förstklassiga travhästar, både nationellt och internationellt. Träning och tävlan sker i samarbete med förstklassiga travtränare och kuskar.

Scandivet AB
Vi grundades 1993 av Stefan Lindblom och Lennart Grandell.
Scandivet AB är en totalleverantör av produkter för veterinärmedicinsk verksamhet i Sverige. Scandivet AB vill tillgodose våra kunders behov av bra produkter som levereras snabbt och korrekt.

Staben
Vi tillverkar i huvudsak kutterspånbalar samt briketter och burströ. Vi har även försäljning av pellets och torvströ. Vårt motto är att hålla hög produktkvalité med snabb och god service med en personlig kontakt. Vi har produktionsenheter på flera platser i Sverige vilket gör att vi sparar miljön på onödiga transporter och finns på nära avstånd till kunden.