The Fox And Anchor
Traditionella pubrätter i modern tappning. Vi har valt att kalla vår restaurang för gastropub just för att vi strävar efter vällagad mat och nytänk. Vi försöker vara en restaurang som överraskar dig som gäst.
Nu erbjuder vi dessutom takeaway och du som travälskare får dessutom 10% rabatt på notan 
(både vid besök och takeaway).
Uppge koden -TRAVSPORT- vid beställning.

Täby Stall & Foder
(TSF) startades april 1996 av Kjell Olsson som fortfarande är ägare. Har flyttat vår verksamhet till Rörby Gård , Angarn i Vallentuna (kör E18 till Rosenkälla avtaget och kör 4 km mot Angarn).
Våra Nyckelord är Service- Kvalité - kunskap- till rätt pris
Våra leverantörer är alla stora välkända kvalitéts tänkande tillverkare,
flera bedriver även kontinuerlig forskning till hästen och kundens fromma.

TRÄTEAM
Välkommen till TräTeam Bröderna Nyberg AB, ett företag med högkvalitativa produkter. Vi är ett familjeföretag i Kramfors som har lång erfarenhet av träförädling i form av hyvling, produktion av lagerhyllor, stallströ, värmeloggs, briketter, bränsleflis och monteringsfärdiga byggnader.

TRAVTRÄNARNAS RIKSFÖRBUND
Har till uppgift;
• Att för travtränarnas räkning förhandla och
besluta i arbetsmarknadsfrågor.
• Att verka för travtränarnas inflytande på sådana förhållanden inom travsporten,
som särskilt berör tränarna och deras anställda, och i övrigt tillvarataga
gemensamma intressen samt
• Att handlägga ärende av generellt innehåll, vilka hänskjutits till Riksförbundet av lokal travtränareförening eller enskild travtränare med A-licens.

TORSTENSONS Hästtransportcenter AB
Grundat 1992, Sveriges största hästtransportcenter.
Egen import av hästtrailers från 6 olika leverantörer, B-körkortslastbilar från världsledande franska THEAULT samt C-körkortslastbilar från THEAULT samt KRISMAR. Erfarenhet, kompetens om hästar och transport av hästar samlat genom generationer samt en fullserviceverkstad i Västerås gör TORSTENSONS till ditt trygga val av samarbetspartner. Huvudkontor Västerås men försäljningsställen över hela Sverige. TORSTENSONS är även grundare och ansvariga för uthyrningskonceptet RENTEO.

Trailerimport
Vi är Sveriges ledande importör av hästlastbilar för B-körkort och personbilssläp upp till 3500 kg totalvikt. Vi har marknadens bredaste sortiment av släp för yrkesmässigt bruk, allt från hästtrailers och boskapssläp, grävarsläp, tippsläp, skåpsläp, hästsläp till det minsta obromsade släpet. Vi på Trailerimport har erfarenhet av branschen sedan 2003.

Top Speed Hälsa & Försäljnings AB
Vi arbetar med att förse hälsomarknaden med olika typer av produkter för både oss människor och för våra djur.
​Vi förser marknaden med naturliga produkter. Vi har ett nära samarbete med våra återförsäljare, samtidigt som vi alltid finns tillgängliga för rådfrågning om våra produkter. Vi som arbetar på Top Speed har en bred kompetens på både djur- och humansidan, vilket innebär att vi kan hjälpa våra kunder att hitta rätt.

Tmacs Stallinredningar
På Tmacs Stallinredningar kan du handla det mesta inom ridsport, stallinredningar och annat som hör hästgårdsarbetet till. Vi vill gärna vara din leverantör av noga utvalda produkter som motsvarar dina krav på kvalitet och pris. Därför samarbetar vi endast med tillverkare som har en lång erfarenhet och kunskap inom sitt specifika område.

Trikem
Modern hästhållning har ändrat hästens naturliga förutsättningar, där nya rutiner för utevistelse, foder, miljöpåverkan, intensiv träning, åretrunt tävlingar mm, ställer helt andra krav på utökad näringstillförsel och förebyggande vård. Trikem arbetar utifrån internationell forskning och med flera svenska hästexperter för att kompensera brister utifrån hästens behov.

TRAKTORIMPORT SVERIGE AB
Företaget har nu varit verksamt i  10 år. Vår affärsidé  är och har varit att importera små traktorer. Efter utvärdering har vi bestämt att vi enbart ska marknadsföra fabrikaten Dong Feng och Branson. Anledningen är bla. att vi har fått förtroendet att få vara deras agent i Sverige. Detta ger oss styrkan att kunna jobba med produkterna på det sätt som vi vill.