Vagersta stallströ
För alla djur som ska bo bra! I snart 30 år har Aros Handelshus AB sålt stallströ.
Verksamheten utökades 2012 med start av egen produktion. Vi har flera kvalitéer av spån samt torv och mix och tillgodoser behoven för olika djur och deras stallmiljöer. Halmpellets och stallpellets tillhandahåller vi fortfarande som återförsäljare.

Vidilab
Vi är störst i Norden på veterinärmedicinsk
parasitologisk träckprovsdiagnostik.
Misstänker du att ditt djur lider av mask eller parasiter?
Behandla aldrig i onödan utan att testa först! - Det skonar både djur och miljö.

Vitaminspecialisten
VI har specialiserat sig på utfodring för högpresterande hästar. Vi har utvecklat några av de viktigaste komponenterna i hästens foderstat, och levererar alltid med maximal kvalitet. Med foder/tilskott från Vitaminspecialisten springer hästarna fortare och är mer uthålliga, oavsett om det gäller kallblod eller varmblod. Något som kallblodskungen Månprinsen A.M. är ett levande exempel på.

Vetcare
Jag erbjuder medicinsk behandling för husdjur och produktionsdjur i södra Skåne. Min utbildning inom Traditionell Kinesisk Veterinär Akupunktur komplementerar i många fall min Veterinärutbildning, både inom husdjuren och produktionsdjuren. Jag behandlar oftast hästar, kor och hundar, men katter, kaniner, marsvin, får och liknande djurarter ingår också i min repertoar.

Valnevikens Stuteri
Beläget efter E 18 mellan travbanorna Färjestad, Årjäng, Arvika och Åmål. Vi har varit verksamma som uppfödare i mer än trettio år. Vi sammarbete med Travdiscount/ JP Dubois  på fryssperma på de bästa
fryshimgstarna i Frankrike.

WaterBoys AB
Vi är en av Sveriges ledande leverantör av bevattningssystem. Vi är ett företag som projekterar, levererar och bygger bevattningsanläggningar till grönytor, yrkesodlare, handelsträdgårdar, plantskolor, ridhus mm.

Vagnmakarn
Vi har tillverkat mer än 7000 speedcarts, sulketter och rockards sedan 1972. Vi säljer till hela Sverige, Norge och Danmark. Stig H Johansson, Petri Puro, Jägersro travskola och Åby travgymnasium är bara några av alla nöjda kunder. Dessutom använder sig många av norrlands proffstränare av våra vagnar.

Wikströms Hästtransporter
Vi utför säkra djurtransporter över hela Sverige. Hästtransporter är vår huvudinriktning, men vi transporterar även smådjur och gods i mån av plats. Vi är godkända av Jordbruksverket för transporter över åtta timmar.
Vi utgår från Skåne och jobbar över hela landet.
Skåne, Stockholm och Gotland tur och retur varje vecka.

Västerbo Stuteri                                           
Västerbo Stuteri har hingsthållning och uppfödning av travhästar samt tar emot ston för betäckning och naturligtvis inackordering av fölston och unghästar.

VetNutra
Vi är ett kunskapsorienterat grossistbolag som levererar kosttillskott för djur till veterinärer och djursjukhus i Skandinavien.
Med ledande och välkända produkter finns vi för att förebygga, motverka och återställa Ditt djurs hälsa.